Valná hromada ČALD bude 27. února 2019. Hlasujte o názvu nové ultimate asociace!

Zveme vás na valnou hromadu ČALD. Bude se konat ve středu 27. února 2019 od 19:00 v Praze v budově FEL na ČVUT - v místnosti číslo T2-78.

Prosíme všechny oddíly registrované v sezóně 2018, aby nám poslaly jména dvou zástupců, kteří se za oddíl VH zúčastní, a to do středy 13. února na adresu jiri.vosecek@cald.czPokud se od vás žádný zástupce nebude moct účastnit, napište nám také.

Jak jsem psala na podzim (k dočtení zde), připravujeme založení asociace, která bude řešit pouze ultimate; ČALD necháme jako střechu pro jednání navenek.
Ještě nemáme finální stanovy jak nové asociace, tak upravené stanovy ČALDu, pošleme spolu s ostatními podklady k VH příští týden. V ČALDu bude mít ultimate asociace zastoupení ve výkonné radě a kontrolní komisi - pokud byste měli o jednu z pozic zájem, hlaste se mi, prosím. Půjde především o administrativní a sportovně diplomatické úkoly.

Dále hledáme kandidáty do výkonné rady a kontrolní komise nové asociace pro ultimate. Tyto orgány budou fungovat jako dosavadní VR a KK ČALDu (dvouleté volební období, KK tříčlenná, VR minimálně pětičlenná). Napište mi prosím, máte-li v plánu kandidovat. Ze současné VR mají zájem pokračovat Michaela Čakrtová, Kateřina Langová a Pavel Urban, zbývající členové Jiří Voseček, Dalimil Fišar a Klára Lipertová odcházejí. Do této chvíle se nám ale už přihlásilo několik nových zájemců a vypadá to, že se VR dost rozroste a nabere nový svěží vítr. Schůze výkonné rady se budou konat převážně v Praze, ale na podzim jsme testovali účast na schůzi VR na dálku přes Skype a fungovalo to, takže určitě ani toto není překážkou. Velká část komunikace také probíhá elektronicky.

Jedna z důležitých věcí, které jsou potřeba vyřešit, je název nové asociace pro ultimate. Zde můžete vyjádřit svoji preferenci: https://goo.gl/forms/IGAzPjEWPHSyPSWt2 (vyplňovat mohou jednotlivci).

Zpátky k valné hromadě.

Na programu bude:
- schválení činnosti VR a výsledků hospodaření ČALD 2018
- zpráva kontrolní komise
- schválení přeměny asociace a nových stanov
- rozpočet na rok 2019
- vstup ultimate asociace

Valná hromada ČALD plynule přejde do první valné hromady nové ultimate asociace, která bude řešit:
- svůj rozpočet na 2019
- volby do výkonné rady a kontrolní komise
- schválení stanov
- volná diskuse

Stávající stanovy ČALDu pro porovnání zde: http://www.cald.cz/sites/cald.cz/files/stanovy-cald.pdf.

Pobavte se třeba už teď o víkendu, jaký by pro vás byl nejvhodnější název asociace, a jestli vyšlete zástupce do VR.

Míša Čakrtová
michaela.cakrtova@cald.cz